Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

aslanisvideo
 
Ένα βίντεο-ντοκουμέντο κυκλοφορεί εδώ και αρκετές ώρες στο διαδίκτυο σχετικά με τον Μιχάλη Ασλάνη και τη γυναίκα που φέρεται να τον εξαπάτησε και να του υφάρπαξε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό....
Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι εκείνη που διαχειριζόταν τα οικονομικά του Μιχάλη Ασλάνη και όπως λέγεται τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή , εκμεταλλευόμενη την ιδιαίτερη αδυναμία και αγάπη που της είχε ο σχεδιαστής.

Στο βίντεο από το 1997 παρακολουθούμε την 6 χρόνων τότε Τζούλια, βαφτισιμιά του σχεδιαστή, να βρίσκεται στην αγκαλιά του και να ζωγραφίζει κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Ευθυμίου και την εκπομπή «Λαϊκά Μονοπάτια». Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωϊνός Καφές».

Παρακολουθήστε τις ευτυχισμένες στιγμές πριν από 16 χρόνια και την περηφάνια του Μιχάλη Ασλάνη για τη βαφτισιμιά του, Τζούλια, που έμελλε να γίνει ο μοιραίος άνθρωπος για τη ζωή του.  

Δείτε το βίντεο











 

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]