Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Μια γυμναστική που γίνεται με το βάρος του σώματός σου ή το βάρος του συναθλητή σου. Ένα σύστημα προπόνησης κατά βάση αναερόβιο το οποίο περιλαμβάνει μία ποικιλία κινήσεων που άρχισε να γίνεται μόδα και στην Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια...



Καλλισθενική αγωγή: Η γυμναστική των αρχαίων Ελλήνων που κάνει θραύση!Δίνει γράμμωση, αδυνατίζει χωρίς μηχανήματα και βάρη! Ήταν άλλωστε ο τρόπος με τον οποίο αθλούνταν οι αρχαίοι Έλληνες! Μάλιστα, ανάμεσα στους ανθρώπους που επιλέγουν αυτόν τον τρόπο προπόνησης, είναι και αρκετοί επώνυμοι από την ελληνική showbiz. 

Το σύστημα περιλαμβάνει κυρίως αναερόβιες ασκήσεις που δρουν συνεργατικά και συντονισμένα, με βασική αντίσταση το ίδιο σωματικό βάρος χρησιμοποιώντας ελάχιστο ή καθόλου εξοπλισμό. 

Συνδυαστικές ασκήσεις σωματικού βάρους, ακροβατικά, ισορροπία, ισομετρικές στηρίξεις και άλλες ασκήσεις είναι στο πρόγραμμα!
 


Στόχος είναι η συμμετρική ενδυνάμωση όλων των μυών του σώματος, καρδιακών και σκελετικών, η ανάπτυξη της λειτουργικής δύναμης και κινητικότητας, καθώς και άλλων δεξιοτήτων όπως η ισορροπία, ο συντονισμός και ο σωματικός έλεγχος.






















https://www.facebook.com/Anexartitos.Ta.NeaΑν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here 


  Δημοσίευση σχολίου
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.
. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]