Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


Βίντεο  που καταγράφει ένα απίστευτο σκηνικό και… καουμποϋλίκι στο κέντρο της Αθήνας, εις βάρος διερχόμενου μοτοσυκλετιστή, επειδή  τόλμησε να διαμαρτυρηθεί, όταν του έκλεισε τον δρόμο μια λιμουζίνα επισήμου, ανάρτησε στο facebook ένας αυτόπτης μάρτυρας...


Όπως εξηγεί, “το βίντεο αυτό είναι από ένα σημερινό συμβάν που έγινε στις 12.30 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας. 

Πρόστιμο 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας -«Πάνε» οι νυχτερινές βόλτες - Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία το βράδυ



Από την Μιχαλακοπούλου πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες, ένα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου, πιθανώς Υπουργού. 





Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν.

Τέλος τα ξενύχτια τα ποτά και η διασκέδαση -Τί σημαίνει αυτό για τον «Τουρισμό»



Ταυτόχρονα τραμπουκίζουν όποιον διαμαρτύρεται και προσπαθεί να επέμβει.


Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον “επίσημο” έφυγε κατ’ ευθείαν. Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα. Εντελώς όμως.”



Ν.Μ
Το γεγονός και μόνον ότι προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να θολώσουν τα νερά, εμπλέκοντας στην υπόθεση του βάναυσου ξυλοδαρμού πολίτη από την συνοδεία «υψηλά ιστάμενου» προσώπου, την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, καταδεικνύει το μέγεθος της αμηχανίας που κυριάρχησε στα «δώματα» της εξουσίας μετά την αποκάλυψη του περιστατικού.

Αν λοιπόν, όπως καταγγέλλουν οι πάντα άριστα πληροφορημένοι κυβερνητικοί κύκλοι (εξ ιδίων τα βέλη ), το «υψηλά ιστάμενο πρόσωπο» είναι μέλος της στενής πρωθυπουργικής ομάδας στο Μαξίμου, τότε κατανοούμε τους λόγους που ώθησαν την ομάδα αυτή να αποκρύψει τα στοιχεία του «επισήμου». Ωστόσο, προφανώς, άλλες οι επιταγές της εξουσίας και άλλες της ίδιας της ζωής. Όφειλαν να γνωρίζουν πώς ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, πόσω δε μάλλον σε περιόδους κρίσης και συλλογικού εκνευρισμού.

Τι θα πει «ενεπλάκη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων» για να διερευνήσει την συμπεριφορά ενός αστυνομικού και ενός ιδιώτη σεκιουριτά οι οποίοι ξυλοκόπησαν αναίτια , προκλητικά και βάναυσα έναν πολίτη εν μέση οδώ; Και ο εκπρόσωπος της εξουσίας ο οποίος διέθετε αυτήν την συνοδεία; Αυτός δεν πρέπει να ελεγχθεί; Αυτός δεν είναι που επωμίζεται όλη την πολιτική ευθύνη; 


Δεν είναι αυτός ο οποίος ευθύνεται για τις πράξεις της φρουράς του; Αλήθεια, αυτόν τον «υψηλά ιστάμενο ο οποίος εκθέτει όλο το σύστημα εξουσίας, αν είναι όντως στέλεχος στο Μαξίμου, ποιος θα τον ελέγξει; Ποια Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων; Δεν υφίσταται τέτοιος θεσμός διότι πολιτικός και φυσικός προϊστάμενος του είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Τελεία και παύλα.



https://anexsartitos.blogspot.com/
https://www.facebook.com/Anexsartitos/
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή:   aftodioikisi.gr 
, Thefaq / koutipandoras.gr Posted by Anexartitos.Ta.Neα


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]