Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Εάν λάβετε ένα πακέτο σπόρων στο ταχυδρομείο, μην τα φυτέψετε και μην τα αγγίξετε. Αυτό είναι το μήνυμα από αξιωματούχους που προειδοποιούν ότι αποστέλλονται ανεπιθύμητα πακέτα σπόρων μυστηρίου...


 σε αμερικανικές κατοικίες σε όλη τη χώρα από την Κίνα.


Οι αξιωματούχοι παροτρύνουν τους ανθρώπους να μην φυτέψουν τους σπόρους ή να τους απορρίψουν μόνοι τους, εν μέσω φόβων ότι θα μπορούσαν να είναι εισβολικά είδη. Πρέπει να τα τοποθετήσετε σε αεροστεγή τσάντα και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα.

« Τα χωροκατακτητικά είδη καταστρέφουν το περιβάλλον, εκτοπίζουν ή καταστρέφουν εγγενή φυτά και έντομα και βλάπτουν σοβαρά τις καλλιέργειες. Η λήψη μέτρων για την αποτροπή της εισαγωγής τους είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος μείωσης τόσο του κινδύνου προσβολής από είδη εισβολής όσο και του κόστους για τον έλεγχο και τον μετριασμό αυτών των προσβολών » , ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση.




Αλλά δεν είναι μόνο η Βιρτζίνια. Αναφορές από διάφορα κράτη δείχνουν ότι οι σπόροι αποστέλλονται από την Κίνα σε Αμερικανούς σε όλη τη χώρα - πιθανώς με κακόβουλη πρόθεση.

Fox13 αναφέρει : Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, οι άνθρωποι στη Γιούτα έχουν αναφορά μυστηριώδη πακέτα που έχουμε ήδη λαμβάνουν στο ταχυδρομείο από την Κίνα.

Η Lori Culley, που ζει στο Tooele, είπε ότι ήταν ενθουσιασμένη που βρήκε δύο μικρά πακέτα στο γραμματοκιβώτιό της την Τρίτη. Αν και το μεγαλύτερο μέρος της γραφής στο εξωτερικό ήταν στα κινέζικα, η ετικέτα έδειχνε ότι θα υπήρχαν σκουλαρίκια μέσα.

« Τους άνοιξα και ήταν σπόροι », είπε ο Κούλεϊ. " Προφανώς δεν είναι κοσμήματα!"

Η Κούλι δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί θα έπαιρνε σπόρους από την Κίνα με επισήμανση, αλλά στην αρχή δεν το σκέφτηκε.

Δημοσίευσε για το περίεργο περιστατικό στο Facebook, όπου μερικοί από τους φίλους της υπενθύμισαν ότι τα φυτά και οι σπόροι της ρυθμίζονται αυστηρά στη Γιούτα.

Το FOX 13 επιβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Γεωργίας και Τροφίμων της Γιούτα πιθανότατα θα συνεργαστεί με πράκτορες Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων για έρευνα.
Ένας υπάλληλος στο Υπουργείο Γεωργίας της Γιούτα πήρε τους σπόρους μέσα σε λίγες ώρες από την εκμάθηση του συμβάντος.

Η Κούλεϊ είπε ότι εξέπληξε όταν έμαθε το ίδιο πράγμα με « τουλάχιστον 40 άτομα» που είτε δημοσίως σχολίασαν είτε αποκρίθηκαν ιδιωτικά στην ανάρτησή της. Τα περισσότερα από αυτά ζουν στο Tooele.

Τώρα ο Κούλεϊ αναρωτιέται πόσοι άνθρωποι ίσως ήταν τόσο περίεργοι για τους σπόρους που αποφάσισαν να τους φυτέψουν.

« Υπήρχε ένα άρθρο που βρήκα στο Ηνωμένο Βασίλειο που λέει ότι αυτό συνέβη εκεί, και είναι κακοί σπόροι, είναι επεμβατικοί », είπε ο Κούλεϊ. « Ελπίζω ότι δεν είναι τίποτα πολύ σοβαρό… μην τα πετάς στα σκουπίδια. Μην τα φυτέψετε. Μην τα αγγίζετε. "

Οι υπάλληλοι στο Υπουργείο Γεωργίας της Γιούτα ενθάρρυναν όσους έλαβαν μυστηριώδεις σπόρους στο ταχυδρομείο να τους καλέσουν ώστε να μπορούν να πάρουν το μήνυμα για περαιτέρω έρευνα.
« Εννοώ ότι υπάρχει ακόμη πιθανότητα να είναι ναρκωτικό ή κάτι τέτοιο!» Ο Κούλι είπε. « Μυρίζει απλώς - δεν ακούγεται σωστό. "


click-go-back-button



pixiz-19-09-2018-03-25-22
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   


 Πηγή:     fox13,   
newspunch.com     Posted by Anexartitos.Ta.Neα



road%2Bnews

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  


 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]