Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 

«Γιατί να μην βρίσκεσαι στην Ελλάδα και να απολαμβάνεις τη ζωή αντί να κάθεσαι σπίτι και να πληρώνεις τους λογαριασμούς ενέργειας;»...



Όσο τα γαλάζια κυβερνητικά στελέχη προετοιμάζουν τους πολίτες της Ελλάδας για δύσκολο χειμώνα, προτρέπουν σε μείωση κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος ακόμη και σε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης, ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, εγγυάται στους Γερμανούς πολίτες, που θα αποφασίσουν να έρθουν στην Ελλάδα για χειμερινό τουρισμό ότι…«δεν θα παγώσουν»


Ενδιαφέρον θα είχε αν με την ίδια σιγουριά μπορούσε να πει το ίδιο ακριβώς και στους Έλληνες πολίτες.


Πιο συγκεκριμένα, Τον Ιούλιο , ο Βασίλης Κικίλιας κάλεσε τους Γερμανούς συνταξιούχους να περάσουν τους κρύους μήνες στην Ελλάδα. Μιλώντας στην Bild ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε χαρακτηριστικά ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει μέτρα που θα κάνουν ακόμη πιο ελκυστικό για τους Γερμανούς επισκέπτες να περάσουν τον επόμενο χειμώνα στην Ελλάδα».


«Γιατί να μην είναι κανείς καλύτερα στην Ελλάδα και να απολαμβάνει τη ζωή, αντί να κάθεται στο σπίτι και να πληρώνει τους λογαριασμούς της ενέργειας;», είπε μεταξύ άλλων δηλώσεων, που βρίσκονται στη λεπτή γραμμή τρολαρίσματος και διαφορετικής πραγματικότητας, που μάλλον βρίσκεται ο υπουργός Τουρισμού.


«Ο Έλληνας πρωθυπουργός καλεί στη χώρα μας όποιον Γερμανό πολίτη θεωρεί ότι η ζωή στην πατρίδα του είναι υπερβολικά ακριβή. Ο χειμώνας στην Ελλάδα είναι πολύ ήπιος και στην Κρήτη, τη Ρόδο, την Κω, την Κέρκυρα, όπως επίσης στην Αθήνα», είπε ακόμη.


«Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τους συνταξιούχους, μια και δεν έχουν παιδιά στο σχολείο ή δεν χρειάζεται να μείνουν στη Γερμανία για να εργαστούν. Θα είναι ένας σκληρός και μακρύς χειμώνας. Σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο επικρατεί μια βαριά κρίση. 

Εδώ μπορούν να περάσουν τον χειμώνα σε ένα μοναδικό περιβάλλον και να απολαύσουν τη ζωή στο βουνό ή τη θάλασσα. Έχουμε διαμερίσματα, ξενοδοχεία, resorts, ταβερνάκια, εστιατόρια και καφετέριες. Έχουμε τα ελληνικά προϊόντα και φυσικά τη φιλοξενία μας όπως επίσης τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο μεταχειριζόμαστε τους τουρίστες. 

 

Εν ολίγοις , θα είναι μια κατάσταση αμοιβαίου οφέλους, καθώς το κόστος διαβίωσης τους χειμερινούς μήνες εδώ είναι πολύ πιο οικονομικό. Και επειδή ήδη πολλοί Γερμανοί τουρίστες έχουν βρεθεί στην Ελλάδα -πέρυσι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ήταν στη Ρόδο και την Κρήτη- διερωτώμαι: Γιατί όχι και περισσότερο;», είπε τέλος.

 




 

gnews

 
Ακολουθήστε τον Ανεξάρτητος Τα Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 
 

 

 

pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:  www.rosa.gr/politiki/kalesma-kikilia-gia-xeimerino-tourismo    -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]