Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Εκεί που περιμένουμε υπομονετικά απο το καλοκαίρι το περιβόητο Τουρισμό για όλους έσκασε και νέο Pass για τις διακοπές...

 

Συγκεκριμένα 

Σε ότι αφορά τον Τουρισμό για όλους

 

Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία για τις αιτήσεις το Tourism4all και ναυαγησαν τα όνειρα για όσους ήλπιζαν ότι θα μπορέσουν να πάνε λίγες ημέρες διακοπές τα Χριστούγεννα 2023. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους θα τρέξει τελικά από τον Ιανουάριο 2024 και θα υπάρχει δυνατότητα εξαργύρωσης του Voucher μέχρι και τον Δεκέμβριο 2024.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση ο νέος κύκλος του προγράμματος που μπαίνει σήμερα σε τροχιά υλοποίησης, θα αξιοποιήσει αυξημένους πόρους, καθώς τα αδιάθετα κονδύλια του προηγούμενου κύκλου θα προστεθούν στο νέο πρόγραμμα, όπως προβλέφθηκε με πρόσφατη διάταξη νόμου που έφερε το Υπουργείο Τουρισμού.

 

Όπως υπογραμμίζει το υπουργείο Τουρισμού, το πρόγραμμα θα αφορά περισσότερους δυνητικούς δικαιούχους, καθώς διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια, ενώ στους ευεργετούμενους δικαιούχους που θα λαμβάνουν ενισχυμένο ποσό προστίθενται νέες, ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι οι πολύτεκνοι. Παράλληλα το ποσό που θα λάβουν όλοι οι κληρωθέντες δικαιούχοι θα είναι αυξημένο σε σχέση με τον Α' κύκλο.

 

Όπως και πέρυσι στο πρόγραμμα Τουρισμός για όλους του Υπουργείου Τουρισμού δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος:

  • οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2022-2023 και 2023-2024 των Ο.Α.Ε.Δ. και Δ.ΥΠ.Α., αντιστοίχως, ανεξαρτήτως από το αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι,
  • οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι – ωφελούμενοι συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο υλοποίησης του προγράμματος.

 

Νέο "Ρόδος Pass"

Οικονομική ενίσχυση για επτά ημέρες διακοπών στη Ρόδο θα περιλαμβάνει το «Ρόδος Pass», το οποίο ρυθμίζεται με τη νέα τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη διάταξη στην τροπολογία που ενσωματώθηκε στο σχέδιο νόμου, προβλέπεται η παροχή οικονομικής στήριξης περίπου 4 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους για διαμονή σε ξενοδοχεία της Ρόδου.

Το ποσό θα δοθεί από το εθνικό σκέλος του ειδικού προγράμματος Εκτάκτων Αναγκών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης για την τουριστική στήριξη της νήσου Ρόδου έρχεται ως συνέπεια των καταστροφικών πυρκαγιών που σημειώθηκαν τον Ιούλιο του 2023.

 
 

Νέο "Ρόδος Pass"

Οι δικαιούχοι του «Ρόδος Pass»

Δικαιούχοι είναι φυσικά πρόσωπα, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, που διέμεναν σε ξενοδοχεία που εκκενώθηκαν, κατά την εκδήλωση των δασικών πυρκαγιών τον Ιούλιο 2023.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης προβλέπεται επταήμερη διαμονή για τα χρονικά διαστήματα από 15 Μαρτίου 2024 έως 15 Μαΐου 2024 ή εναλλακτικά, από 1 Οκτωβρίου 2024 έως 15 Νοεμβρίου 2024.

Η διαμονή στα καταλύματα δεν επιβαρύνεται με το τέλος ανθεκτικότητας ενώ με κοινή απόφαση των υπουργών Τουρισμού, Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα καθοριστεί ο τρόπος ενημέρωσης και αυθεντικοποίησης των δικαιούχων, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και επιλογής των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, ο χρόνος έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας της ειδικής εφαρμογής, τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη λειτουργία της, ο τρόπος καταβολής της ενίσχυσης, τα ποσά ενίσχυσης ανά κατηγορία και κάθε τεχνική ή άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.

 


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:   www.enaklik.com     -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]