Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Η Brown Hotels, με boutique ξενοδοχεία στο Ισραήλ και την Ελλάδα, πωλείται έναντι 25,5 εκατ. δολ. στην εταιρεία ακινήτων Israel Canada και συγχωνεύεται με την Israel Canada Hotels...

 

Ο Ισραηλινο- Καναδός Barak Rosen και η Asi Touchmair ανακοίνωσαν την υπογραφή δύο μη δεσμευτικών μνημονίων συνεννόησης (MoUs) για την απόκτηση της επωνυμίας Brown Hotels από τους Nir Waizman, Leon Avigad, Nitzan Perry και Hachshara Insurance. 

Στο πρώτο από τα μνημόνια συνεργασίας, η Israel Canada Hotels θα αναλάβει τις συμφωνίες μίσθωσης για οκτώ ξενοδοχεία Brown (1.067 δωμάτια) στην Ελλάδα χωρίς να πληρώσει οποιοδήποτε αντίτιμο, αναλαμβάνοντας μόνο τις υποχρεώσεις.  Η συμφωνία προβλέπει στο τέλος της περιόδου μίσθωσης η εταιρεία να μπορεί να εξαγοράσει τα ξενοδοχεία από τον σημερινό ιδιοκτήτη, την Aroundtown.

Επιπλέον, η Israel Canada Hotels έχει υπογράψει μνημόνιο συμφωνίας για την αγορά των Brown Hotels στο Ισραήλ. Θα πληρώσει 25,5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ενώ θα αναλάβει και τις δανειακές υποχρεώσεις. Η συμφωνία περιλαμβάνει 10 ξενοδοχεία με 779 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων της επίπλωσης και των επωνυμιών Brown and Lighthouse, διαδικτυακές δραστηριότητες και πρόγραμμα επιβράβευσης.

«Η μελλοντική στρατηγική της εταιρείας είναι να επεκταθεί στο εξωτερικό και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συγκεκριμένη συμφωνία μπορεί να εδραιώσει την πλατφόρμα διαχείρισης στο εξωτερικό», δήλωσε ο CEO της Israel Canada Hotels, Reuven Elkes, στην Globes.

Πριν από τη συμφωνία με την Brown Hotels, η Israel Canada Hotels είχε 15 ξενοδοχεία - 12 στο Ισραήλ και τρία στην Ελλάδα. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η Israel Canada Hotels θα διαθέτει 3.600 δωμάτια σε όλον τον όμιλο.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών, οι δύο λόγοι που οδήγησαν στην πώληση της Brown ήταν το σύστημα των μακροχρόνιων μισθώσεων ακινήτων που είχε υιοθετήσει η εταιρεία και ο πόλεμος [κατά της Χαμάς] που ανάγκασε τα Brown Hotels να βρεθούν σε επίπεδα πληρότητας κρίσης. καθώς ο πόλεμος κατά της Χαμάς οδήγησε στο ναδίρ τις πληρότητες. Παρά την κρίση, ωστόσο, η εταιρεία έπρεπε να συνεχίσει να πληρώνει μισθώματα και έξοδα ανακαίνισης.

Η Brown Hotels, εξάλλου, δεν ήταν σε θέση να αξιοποιήσει το πρόγραμμα φιλοξενίας χιλιάδων εκτοπισμένων Ισραηλινών από το νότο και το βορρά. Η κυβέρνηση πλήρωσε καλά χρήματα στα μεγάλα ξενοδοχεία για τη στέγαση των εκτοπισμένων οικογενειών. Η Brown γενικά, δεν πρόσφερε πλήρεις λειτουργίες F&B και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να παρέχει πλήρη διατροφή και kosher [γεύματα]. Έτσι, (υπο) λειτουργούσε, φιλοξενώντας ένα μικρό ποσοστό Ισραηλινών τουριστών, κυρίως τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

 

 


 

 

 

 

 

 


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:         www.tornosnews.gr/   -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]