Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Μητρόπολη Αθηνών πραγματοποίησαν μέλη...



ομοφυλοφιλικών οργανώσεων ενάντια στη στάση της εκκλησία και την απόφαση του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου να χτυπήσει πένθιμα τις καμπάνες λόγω της ψήφισης του συμφώνου συμβίωσης.

Σε μια συμβολική κίνηση δύο νέοι ντυμένοι παπάδες φιλήθηκαν μπροστά στην Μητρόπολη. Ένταση προκλήθηκε με περαστικό ο οποίος αντέδρασε στη διαμαρτυρία των μελών των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων.


Οι ομοφυλοφιλικές οργανώσεις έκαναν συγκέντρωση και το απόγευμα στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή, την ώρα της ψήφισης του νομοσχεδίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.














Επιτέλους... η Ελλάδα στη Λέσχη των εκσυγχρονισμένων & πολιτισμένων χωρών! Δείτε πως υποδέχονται την μεγάλη αριστερή και ριζοσπαστική απόφαση για τους γκέι και λεσβίες... έξω από το ναό της "Δημοκρατίας"!


 


Οι νεολαίοι της ριζοσπαστικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνουν το μήνυμα ευχαρίστησης από τη μεγάλη ρήξη που κάνει ο σύντροφος Τσίπρας με το κατεστημένο!

Καλούς απογόνους, αγοράκια της "αριστεράς" του Σόρος και του 4ου Ράιχ...


O Tσε, ο Βελουχιώτης, όσοι άφησαν τη ζωή στα βουνά για τη Λευτεριά, στα εκτελεστικά αποσπάσματα των ναζί... δικαιώνονται!


Αν ο Αλέξης έχει προβλημα να προχωρήσει άμεσα στις υιοθεσίες από γκέι και λεσβίες... υπάρχει η "λύση" από το δημοκρατικό Ισραήλ: Η ισραηλινή νομοθεσία επιτρέπει και προτρέπει γκέι και λεσβίες να αποκτούν επί πληρωμή παιδιά, αλλά από χώρες εκτός Ισραήλ



https://www.facebook.com/Anexartitos.Ta.NeaΑν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here 


  Δημοσίευση σχολίου
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.
. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]