Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


Ακόμα τέσσερις συλλήψεις μεταναστών πραγματοποίησαν το Σαββάτο και την Παρασκευή στα λιμάνια της Μυτιλήνης και του Πειραιά...






στελέχη του λιμενικού. 


 Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 3 Πακιστανοί με πλαστές ροζ κάρτες, δηλαδή πλαστά έγγραφα προσωρινής διαμονής. Έγγραφα τα οποία θα τους εξασφάλιζαν την προσωρινή διαμονή τους τουλάχιστον στην Ελλάδα. 
Οι συλλήψεις έγιναν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης και με απόφαση του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ένας ακόμη 30χρονος συνελήφθη χθες στο λιμάνι του Πειραιά, αυτός με έξι πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα. Ο 30χρονος είχε προορισμό τη Μυτιλήνη και πάνω του βρέθηκαν και δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μυτιλήνη για Πειραιά, για πρόσωπα που ήταν ίδια με αυτά που αναγράφονταν στα πλαστά έγγραφα.

Όπως μετέδωσε ο σταθμός Αιγαίου της ΕΡΤ, στον εξωτερικό χώρο του hot spot στη Μόρια παραμένουν πάνω από 450 μετανάστες από το Πακιστάν, οι οποίοι δεν πάνε να καταγραφούν στο hot spot, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη και στη συνέχεια την απέλαση τους. 

Ας σημειωθεί επίσης ότι 50 Πακιστανοί οδηγήθηκαν χθες με το πλοίο της γραμμής από τη Μυτιλήνη στην Καβάλα προκειμένου να απελαθούν στην Τουρκία τις επόμενες μέρες.




https://www.facebook.com/Anexartitos.Ta.NeaΑν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here 


  Δημοσίευση σχολίου
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.
. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]