Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Άστατος θα παραμείνει ο καιρός και την Τρίτη, 07/05, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια, καθώς και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη...



 Τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση φαινομένων και στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και βόρεια.


Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα, ενώ υπάρχει πιθανότητα για βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, σταδιακά όμως έως το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 με ενίσχυση κατά 2 έως 3 μποφόρ από το πρωί έως το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.


https://www.facebook.com/Anexsartitos/

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 11 έως 21, στα δυτικά ηπειρωτικά από 10 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 17, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 14 έως 19 και στην Κρήτη από 11 έως 20 βαθμούς.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, και πρόσκαιρα το απόγευμα στα νότια έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.








✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook  




 Πηγή: 
http://www.meteo.gr//  Posted by Anexartitos.Ta.Neα



Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]