Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Σκοπός της συμφωνίας είναι να αναπτυχθεί ένα λογισμικό που μέσω φορητών «έξυπνων συσκευών» θα διασυνδέεται με όλες τις κρίσιμες πληροφορίες που χρειάζονται οι αστυνομικοί στο πεδίο για την αναγνώριση ατόμων...


, οχημάτων και εγγράφων ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός απλού ελέγχου.


Ακόμη ένα βήμα προς το εκσυγχρονισμό της διανύει η ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από συμφωνία που υπογράφηκε με την εταιρία «IntracomTelecom», που θα αναλάβει την ανάπτυξη του προγράμματος «Smart Policing».

Η «IntracomTelecom» μέσω ανακοίνωσης της εταιρείας αναφέρει ότι ανέλαβε την μελέτη, το σχεδιασμό και την παράδοση πληροφοριακού συστήματος, το οποίο αποτελείται από εξοπλισμό και λογισμικό για την αναγνώριση προσώπου, δακτυλικών αποτυπωμάτων, την αναγνώριση της γνησιότητας διαφόρων εγγράφων ασφαλείας, καθώς επίσης και την παροχή δυνατότητας σύνθετων αναζητήσεων σε υφιστάμενες και νέες βάσεις δεδομένων, καθώς και την συσχέτιση όλων των παραπάνω πληροφοριών.

Στην ουσία δηλαδή θα μπορούν οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο πεδίο, που βρίσκονται στους δρόμους και περιπολούν, με μία φορητή «έξυπνη συσκευή» να διασυνδέονται άμεσα με όλες τις κρίσιμες πληροφορίες που χρειάζονται κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου, με όλες τις σημαντικές δηλαδή βάσεις δεδομένων της Αστυνομίας.

Αυτή η μέθοδος που θα παρέχει άμεσες πληροφορίες για την ταυτοποίηση των στοιχείων του ελεγχόμενου και για τον αν για παράδειγμα απασχολεί ή όχι τις Αρχές, είναι ένα κρίσιμο εργαλείο για τους αστυνομικούς που περιπολούν στους δρόμους των πόλεων.





pixiz-19-09-2018-03-25-22
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!✉️

 Πηγή:  msn.com                    

  Posted by Anexartitos.Ta.Neα




road%2Bnews
Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  


 
 Δημοσίευση σχολίου  


  •   Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
  • . Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
  • . Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
  • . Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
  • . Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
  • . Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
  • . Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
  • . Περισσότερα στους όρους χρήσης.
  • . Ευχαριστούμε για την κατα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]