Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Προσλήψεις 20.000 ανθρώπων στο Δημόσιο και 8.000 στους ΟΤΑ προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις του το Σάββατο...


Έρχονται 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο και 8.000 προσλήψεις στους ΟΤΑ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.


Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ και η κυβέρνηση κάνει τον προγραμματισμό τηρώντας τη δέσμευση του «1 προς 1», δηλαδή 1 πρόσληψη για 1 αποχώρηση.

Αναφορικά με τις προσλήψεις στο Δημόσιο, ο υπουργός διευκρίνισε ότι θα γίνουν στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας, της Ασφάλειας και της Κοινωνικής Πρόνοιας που αποτελούν, όπως είπε, «πολιτικές προτεραιότητες».

«Τα δυο τελευταία χρόνια έχουν φύγει 20.300 εργαζόμενοι από το δημόσιο, κι έχουμε οριοθετήσει 19.700 προσλήψεις», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Αναφορικά με την τοπική αυτοδιοίκηση, ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι εκεί οι προσλήψεις εξαιρούνται από τον κανόνα του «1 προς 1» διότι δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Οι προσλήψεις στους ΟΤΑ, όπως εξήγησε, αφορούν «2.900 άνθρωποι για το πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής "Βοήθεια στο Σπίτι". Επίσης 1.700 άτομα συνοριοφύλακες, 2.500 άτομα υγειονομικό προσωπικό, 4.500 άτομα στο χώρο της ειδικής αγωγής και περί τους 5.250 εκπαιδευτικούς -και άλλοι τόσοι του χρόνου για να καλυφθούν οι ανάγκες της Παιδείας».
Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι υπάρχει αυστηρός προγραμματισμός και έτσι το κράτος «μπορεί να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες».






https://anexsartitos.blogspot.com/
https://www.facebook.com/Anexsartitos/
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή: 
sputniknews.gr/     Posted by Anexartitos.Ta.Neα


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]