Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Σάλο προκάλεσε η χθεσινή ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη για τον κορονοϊό, στην οποία ο γνωστός μουσικοσυνθέτης υποστήριξε πως γίνεται «εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών» ,...


 πως «το εμβόλιο υπάρχει, προϋπήρξε του ιού», και συμβούλευε τους διαδικτυακούς του φίλους να αντισταθούν στην παραπληροφόρηση και να χρησιμοποιούν προληπτικά την πρόπολη.


Ο Σταμάτης Κραουνάκης λίγες ώρες αργότερα «κατέβασε» από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την συγκεκριμένη ανάρτηση και επανήλθε σήμερα το πρωί με νέα, στην οποία γράφει χαρακτηριστικά: «Καλημέρα στη χώρα μου και στα παιδιά εδώ μέσα φίλους και που ακολουθούν. 

Εξεπλάγην κάπως που η καθαρή μου ανάρτηση για τον ιό εχθές είχε αποδοχή και ύβρεις σε ανισόρροπο ποσοστό ευτυχώς μέχρι παρεξηγήσεως ... Άλλοι με συγχώνευσαν με την Ιερά Σύνοδο και άλλοι εξέφυγαν προς τα μονοπάτια της προσωπικής τους λαίλαπας. Κατανοητόν. Δεν φοβάμαι να πω αυτά που γνωρίζω όταν η κρατική μηχανή σιωπά επιμελώς αφήνοντας τους ανθρώπους έρμαια ενός φόβου. 



Όταν η ανάρτηση δημοσιεύτηκε στην ΕΦΣΥΝ ,ευχαριστώ τον Δημήτρη Κανελλόπουλο για την ισορροπία της απόδοσης των λεγομένων μου, κι από εκεί την πήραν τα σάιτ, θεώρησα σκόπιμο πια να την αποσύρω. Σημασία έχει ότι το μήνυμα πέρασε.

Και είναι ένα #Κλείστε τις Τηλεοράσεις κι ανοίξτε τα Παράθυρα#. Αυτό δεν το αναπαράγουν τα ράδια που με τιμούν στα πρωινά τους ...μπίρι μπίρι. Κατανοητόν. Αλλά δεν λέω κλείστε τα ράδια.. Με τα χρόνια έχω αρχίσει και διακρίνω τα βαμπίρ. Δεν δίνω αίμα εκεί. Είμαι σε πλήρη δημιουργικό οίστρο και αυτό δεν αφήνει κανένα σκοτάδι να δράσει. Είναι όλα στο φως. Πολύ τρυφερά ενημερώνω ότι δεν με πτοεί κανενός είδους στοχοποίηση. Άρα, οτιδήποτε και να γίνει επιστρέφει από κει που 'ρθε. Μην κάνετε τους έξυπνους κάποιοι με τα ρούχα μου, με τα κιλά μου, με τον τρόπο που εκφράζομαι, ανήκω στην Ελλάδα των ποιητών. Την άλλη δεν την ξέρω.








https://anexsartitos.blogspot.com/
https://www.facebook.com/Anexsartitos/
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή:      dikaiologitika.gr  
  Posted by Anexartitos.Ta.Neα


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]