Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]



Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών θα παρουσιαστεί το πρωί της Πέμπτης η 33χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να ευθύνεται για την αρπαγή-εξαφάνιση της 10χρονης...


Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί η 33χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να ευθύνεται για την αρπαγή-εξαφάνιση της 10χρονης από την Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στις εισαγγελικές αρχές γύρω στις 11:00 το πρωί, όπου αναμένεται να της ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, κατοχή ναρκωτικών ουσιών κ.ά.


Στο σπίτι της κατηγορούμενης στην Καλαμαριά η Αστυνομία βρήκε ρούχα, τα οποία φέρεται να ανήκουν στο 10χρονο κορίτσι.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αστυνομικές Αρχές, το μεσημέρι της Τετάρτης, εντόπισαν και συνέλαβαν τη μυστηριώδη γυναίκα η οποία φέρεται να άρπαξε το μικρό κορίτσι. Παρότι οι μαρτυρίες έκαναν λόγο για μία κοκκινομάλλα, η συλληφθείσα είχε προσπαθήσει να αλλάξει την εμφάνισή της, προκειμένου να μην καταστεί αντιληπτή. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η ύποπτη γυναίκα είχε ξυρίσει το κεφάλι της.

 Οι ίδιες πληροφορίες, παράλληλα, αναφέρουν ότι είχε καταφύγει τις τελευταίες ημέρες στην Παραλία Κατερίνης, όπου είχε νοικιάσει ένα μικρό δωμάτιο.



«Σχετικά πρόσφατη η χορήγηση των ναρκωτικών»

Όσον αφορά τις ναρκωτικές ουσίες που εντοπίστηκαν στον οργανισμό της 10χρονης, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κοκτέιλ ηρεμιστικών και κοκαΐνης.

Αστυνομικές πηγές, από την πλευρά τους, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», επισημαίνουν ότι η χορήγηση των παραπάνω ουσιών έγινε «σχετικά πρόσφατα» και όχι σε προηγούμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 10χρονη εξαφανίστηκε κατά την επιστροφή της από το σχολείο στις 11 Ιουνίου στην περιοχή της Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης. Το κορίτσι εντοπίστηκε περίπου 40 ώρες αργότερα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια άγνωστη γυναίκα είχε προσεγγίσει και είχε παρασύρει το μικρό κορίτσι. Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε σήμερα, εντάσσεται στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.

click-go-back-button

pixiz-19-09-2018-03-25-22
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή:  
sputniknews.gr   Posted by Anexartitos.Ta.Neα


road%2Bnews

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.



. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]