Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 

O πολυβραβευμένος τέως επικεφαλής Διαστημικής Ασφάλειας του Ισραήλ Χαϊμ Εσέντ υποστηρίζει πως υπάρχει «Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία Διαστήματος» και οτι υπάρχει κοινή βάση με εξωγήινους και ανθρώπους στο διάστημα...

 αλλά και οτι αντιπροσωπεία εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη.

 

 

Στην παρέμβαση των εξωγήινων οφείλουμε την αποφυγή ενός ολέθριου πυρηνικού πολέμου σύμφωνα με τον τέως επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ Χαΐμ Εσέντ. Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται ότι εξωγήινοι βρίσκονταν σε τακτική επαφή με το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες επί πολλά χρόνια.

 

«Οι εξωγήινοι αποσόβησαν την οικουμενική καταστροφή, συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση από το να αντεπιτεθεί με πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ, ύστερα από την εισβολή των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων της Κούβας, το 1961.», φαιρέται να δηλώνει σε συνέντευξή του σε Ισραηλινή εφημερίδα.

Συμφωνα με τον Χαίμ Εσέντ αντιπροσωπεία Εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη, ως απεσταλμένη μιας «Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας Διαστήματος». Αυτή η επίσκεψη, όμως, μένει κρυφή, διότι αυτή ήταν η εξ αρχής συμφωνία με τους Εξωγήινους.

«εάν μιλούσα πριν από πέντε χρόνια, θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο. Σήμερα όμως, όλοι μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω λάβει τις διακρίσεις και τα βραβεία μου. Απολαύω σεβασμού σε πανεπιστήμια του εξωτερικού -όπου και εκεί τα δεδομένα αλλάζουν».

Ο πολυβραβευμένος Χαϊμ Εσέντ εμπλέκει μάλιστα και άλλες χώρες καθώς όπως υποστηρίζει Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Ισραήλ, Βρετανίας, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας, είναι ενήμερες γι’ αυτές τις συναντήσεις Γήινων-Εξωγήινων, τηρούν όμως τον όρο μυστικότητας. Όπως ενημερώνει στην συνέντευξή του μάλιστα η γήινοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να δεχθούν την αλήθεια.

 

 

ΛΟΝΔΙΝΟ. Περισσότεροι από 30 νοήμονες εξωγήινοι πολιτισμοί, ικανοί για επικοινωνία μεταξύ τους, ενδέχεται να υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον γαλαξία μας, σύμφωνα με μελέτη αστροφυσικών του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ της Αγγλίας. 

 

«Το πόρισμα της μελέτης μας έχει μεγάλη αξία, καθώς μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για αξιόπιστες προβλέψεις για το μέλλον της ανθρωπότητας στο σύμπαν. Είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να υπολογίσουμε τον αριθμό των νοημόνων πολιτισμών, ικανών για επικοινωνία», σημειώνει ο επικεφαλής της μελέτης, δρ Κρίστοφερ Κονσελίτσε.

Το 1961, ο αστρονόμος Φρανκ Ντρέικ επινόησε την «εξίσωση Ντρέικ», θέτοντας επτά παραμέτρους για τον εντοπισμό εξωγήινης ζωής και τον αριθμό νοημόνων πολιτισμών. 

 


Οι παράμετροι αυτές αφορούσαν τον αριθμό άστρων που σχηματίζονται ετησίως στον γαλαξία, μέχρι και τον χρόνο που θα απαιτείτο από έναν πολιτισμό για να στείλει σήματα μέσω Διαστήματος.

 

 Η εξίσωση Ντρέικ περιέχει, όμως, πολλές ασάφειες και αξιοποιείται περισσότερο ως θεωρητικό εργαλείο παρά ως μέθοδος μέτρησης.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, η οποία λαμβάνει υπόψη της πολλούς συγκεκριμένους και μετρήσιμους παράγοντες, ο γαλαξίας μας διαθέτει σήμερα μεταξύ τεσσάρων και 211 εξωγήινων πολιτισμών, ικανών να επικοινωνούν μεταξύ τους, με τον πιθανότερο αριθμό να είναι 36. 

Ο Κονσελίτσε επισημαίνει, όμως, ότι ο αριθμός αυτός αποτελεί συντηρητική εκτίμηση, βασισμένη στην ανθρώπινη εμπειρία.

 Ο άνθρωπος κατόρθωσε εδώ και μόλις έναν αιώνα να στέλνει σήματα στο Διάστημα. Η επιστημονική ομάδα εκτιμά ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός θα πρέπει να επιβιώσει τουλάχιστον άλλα 6.120 χρόνια ώστε να είναι ικανός για αλληλοεπικοινωνία με εξωγήινους.

 

 «Οι εκτιμήσεις μας αφορούν έναν πολύ μακρινό πολιτισμό, σε απόσταση 17.000 έτη φωτός από τη Γη.

 Αν, πάλι, εντοπίσουμε κάποιον –ή πολλούς– εξωγήινο πολιτισμό πιο κοντά, αυτό θα ενισχύσει τις μακροπρόθεσμες πιθανότητες επιβίωσης του ανθρώπινου είδους, καθώς θα αποδεικνύει ότι ο χρόνος ζωής πολιτισμών που επικοινωνούν μεταξύ τους στο Διάστημα είναι πολύ μεγαλύτερος από ό,τι αρχικά νομίζαμε», αναφέρει ο δρ Κονσελίτσε στην εφημερίδα The Guardian.

 Ο καθηγητής Αντριου Κόουτς, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, εκτιμά ότι οι υποθέσεις της ομάδας του Νότιγχαμ είναι λογικές, αλλά παραμένουν αναπόδεικτες με τα σημερινά τεχνολογικά μέσα και πριν από την πραγματοποίηση νέων αποστολών σε πλανητικά σώματα του ηλιακού συστήματος.

 

 


 
click-go-back-button

pixiz-19-09-2018-03-25-22
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή:    kathimerini.gr/world/1082982,     www.megatv.com/2020/12/10     
Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]