Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ερέτρια της Εύβοιας, καθώς ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος βρέθηκε νεκρός στο όχημά του. Πληροφορίες πως φέρει τραύματα από σφαίρες...

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 9:15 μέσα στο ιδιωτικό αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο σε πάρκο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο άνδρας έφερε τραύματα από σφαίρες. Μέσα στο αμάξι του βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

 

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας που ερευνούν αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία.


Όλα τα πιθανά σενάρια εξετάζει η αστυνομία 

 

 Τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος εντόπισε σύμφωνα με μαρτυρίες , κάτοικος της περιοχής που ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Φαίνεται μάλιστα πως οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας.  

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της ελληνικής αστυνομίας, ενώ στην Ερέτρια μεταβαίνει κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση. 

 

Το προφίλ του αστυνομικού

Πρόκειται για 29χρονο αξιωματικό (σ.σ. Υπαστυνόμος Α' στον βαθμό), ο οποίος ήταν παντρεμένος και πρόσφατα είχε αποκτήσει και παιδί. Εντός του οχήματος έχει βρεθεί και το υπηρεσιακό του πιστόλι, το οποίο θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

 

 


 

Η διεξοδική διερεύνηση τόσο του αξιωματικού όσο και του οχήματός τους από το κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών της Λαμίας, αξιωματικούς της Ασφάλειας και του Ανθρωποκτονιών, αλλά και του ιατροδικαστή, επιβεβαίωσαν την αρχικό σενάριο τής αυτοχειρίας για τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της Ερέτριας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης λίγα μέτρα μακριά από το τμήμα.

 

Τον νεκρό βρήκε αστυφύλακας, ο οποίος τον αναζήτησε αφού οι οικείοι του ανησύχησαν, επειδή δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Ήταν καθιστός στη θέση του οδηγού, με τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, με τον κορμό του πεσμένο στο κάθισμα τού συνοδηγού.

 

Αν και δεν είχε αφήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, που να τοποθετεί δεύτερο άτομο στον χώρο και να αφήνει την παραμικρή υποψία για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

    

Άφησε πίσω του μία σύζυγο και ένα μωρό.




Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή:   www.aftodioikisi.gr/koinonia/eyvoia    
-Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

click-go-back-button

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]