Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Η Tesla δημιούργησε μια νέα έκδοση της ηλιακής στέγης της, έκδοση 3.5, και τώρα τη δοκιμάζει σε σπίτια εργαζομένων πριν από μια ευρύτερη κυκλοφορία...

 

 Κατά την κυκλοφορία της ηλιακής οροφής, ο Διευθύνων Σύμβουλος Έλον Μασκ την παρουσίασε ως ένα κρίσιμο προϊόν για την επιτάχυνση της ανάπτυξης ηλιακής ενέργειας, καθώς ανοίγει την αγορά σε άτομα που χρειάζονται μια νέα στέγη στο εγγύς μέλλον, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα συναρπαστικό νέο προϊόν.  

 

Είπε ότι στόχευε η Tesla να παράγει 1.000 νέες ηλιακές στέγες την εβδομάδα μέχρι το τέλος του 2019. Ήταν πάντα σαφές ότι η Tesla ήταν πολύ πίσω σε αυτόν τον στόχο, αλλά δεν ξέραμε πόσο πολύ μέχρι τις αρχές αυτού του μήνα.

 

 Η εταιρεία δεν δημοσίευσε ποτέ δεδομένα για τις εγκαταστάσεις της ηλιακής στέγης και τις περιλάμβανε πάντα με τις μετασκευές ηλιακών πάνελ της, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τη συντριπτική πλειοψηφία της χρήσης ηλιακής ενέργειας.  Τον περασμένο μήνα, η Electrek απέκτησε εγκαταστάσεις ηλιακής στέγης για πρώτη φορά και επιβεβαίωσε ότι η Tesla ανέπτυξε 2,5 MW ηλιακών στέγες κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2022, ή περίπου 23 στέγες την εβδομάδα.

 

 Επιπλέον, αναφέραμε επίσης ότι η Tesla είχε διακόψει τον προγραμματισμό των εγκαταστάσεων ηλιακής στέγης σε όλες σχεδόν τις αγορές στις ΗΠΑ, η οποία είναι η μόνη χώρα όπου η Tesla εγκαθιστά ηλιακές στέγες. 

 

 


Οι τρίτες εταιρείες στέγης και ηλιακής ενέργειας μπορούν να συνεχίσουν τις εγκαταστάσεις.  Τώρα μαθαίνουμε ότι η Tesla στοχεύει να συνεχίσει τη δική της εγκατάσταση ηλιακής οροφής το τέταρτο τρίμηνο και εργάζεται σε μια νέα έκδοση στο μεταξύ.

 

  Κατά τη διάρκεια των πολλών καθυστερήσεων, η ηλιακή οροφή πέρασε από πολλές διαφορετικές επαναλήψεις με το Tesla Solar Roof v3 να κυκλοφορεί το 2019. 

 

Η εταιρεία πρόσθεσε επίσης ένα νέο ηλιακό πλακίδιο με περισσότερη ισχύ και υψηλότερη απόδοση πέρυσι.


 Tesla Solar Roof v3.5 

 

 Τώρα πηγές που γνωρίζουν το θέμα είπαν στην Electrek ότι η Tesla εργάζεται στο Solar Roof v3.5 και επί του παρόντος αναπτύσσει το ενημερωμένο ηλιακό προϊόν σε σπίτια εργαζομένων για δοκιμή. 

 

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι σαφές τι νέο υπάρχει με την ενημερωμένη έκδοση, αλλά η Tesla έχει δώσει έμφαση στην ανθεκτικότητα και την ευκολία εγκατάστασης όταν πρόκειται για την ηλιακή οροφή τελευταία.

 

 Εάν οι δοκιμές πάνε καλά, η Tesla αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση της ηλιακής στέγης όταν επανεκκινήσει την εγκατάσταση προς το τέλος του έτους.  Δεν είναι σαφές πότε η Tesla σχεδιάζει να λανσάρει επίσημα τη νέα ηλιακή οροφή v3.5, αλλά είναι πιθανό ότι θα μάθουμε περισσότερα για το προϊόν αύριο κατά τη διάρκεια της Cyber ​​Roundup της Tesla.

 

Η λήψη του Electrek  Η Solar Roof είναι σίγουρα ένα από εκείνα τα προϊόντα που ποτέ δεν απέδωσαν στο επίπεδο της διαφημιστικής εκστρατείας που η Tesla και ειδικά ο Έλον Μασκ έβαλαν πίσω της.

 

  Τα καλά νέα είναι ότι η Tesla επιστρέφει τώρα πολύ καλά με τις δραστηριότητές της στον τομέα των ηλιακών πάνελ και καθώς εργάζεται στο προϊόν ηλιακής στέγης, μπορεί να μετατοπίσει τα συνεργεία εγκατάστασής της στην εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών.  

 

Ας ελπίσουμε ότι το v3.5 είναι η ώθηση που χρειάζεται η ηλιακή οροφή για να γίνει το σημαντικό ηλιακό προϊόν που είπε η Tesla στους ανθρώπους ότι θα ήταν.

 

 

gnews

 
Ακολουθήστε τον Ανεξάρτητος Τα Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 
 

 

 

pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 

 

 

 


  
Πηγή:  https://electrek.co/2022/08/03/tesla-solar-roof-35-testing-version-employee-homes/  -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]