Το Good Housekeeping Institute αποκάλυψε πόσο καιρό μπορούν να παραμείνουν στην κατάψυξη διάφορα τρόφιμα, προτού αλλοιωθούν.
Και δεν είναι ο χρόνος που μπορείτε να φανταστείτε...
Ορισμένα τρόφιμα διαρκούν μόνο δυο μήνες στον καταψύκτη και θα πρέπει να καταλήγουν στον κάδο των αχρήστων μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος.
Ψάρια
Λευκά ψάρια: 6-8 μήνεςΛιπαρά ψάρια: 3-4 μήνεςΟστρακοειδή: 2-3 μήνεςΦρούτα
Σιρόπι φρούτων: 9-12 μήνεςΑνοικτή σακούλα με κατεψυγμένα φρούτα: 6-8 μήνεςΠουρές φρούτων: 6-8 μήνεςΧυμός φρούτων: 4-6 μήνεςΛαχανικά
Ζεματισμένα λαχανικά: 10-12 μήνεςΛαχανικά: 3-4 μήνεςΤομάτες: 6-8 μήνεςΚρέας
Μοσχαρίσιο και βοδινό κρέας: 4-6 μήνεςΑρνί: 4-6 μήνεςΧοιρινό: 4-6 μήνεςΦέτες μπέικον: 2-3 μήνεςΣαλάμι: 3-4 μήνεςΚοτόπουλο και γαλοπούλα: 4-6 μήνεςΚρέας ελαφιού: 4-6 μήνεςΚουνέλι: 4-6 μήνεςΠροψημένο φαγητό
Σούπες: 3 μήνεςΖωμοί: 6 μήνεςΚέικ: 4-6 μήνεςΨωμί: 4-6 μήνεςΣάντουιτς: 2-3 μήνεςΓλυκά: 3-4 μήνεςΓαλακτοκομικά
Αλατισμένο βούτυρο: 3-4 μήνεςΜη αλατισμένο βούτυρο: 6-8 μήνεςΠαγωτό: 3-4 μήνες
Πηγή: - Posted by Anexartitos.Ta.Neα
Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου