Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 

Πριν από ένα μήνα γράφαμε για το γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι Fortnite, ισχυριζόμενοι ότι αποτελεί τον προπομπό του τρίτου παγκοσμίου πολέμου. Γράφαμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι εμφυτεύει στις ψυχές των παικτών, ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά..., μία ισχυρή επιθετικότητα και τα εξοικειώνει με μία πολεμική σύρραξη όπου δεν έχει συγκεκριμένο μέτωπο.

 Ο παίκτης παίζει μόνος του εναντίον όλων και σφάζει παντού. Σε πόλεις, σε χωράφια, στα χιόνια, στην έρημο, σε σπίτια, παντού. Δυστυχώς τα γεγονότα ήρθαν να μας επιβεβαιώσουν.

Το χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία μπορεί να έχει συγκεκριμένο ιδεολογικό υπόβαθρο, η μεθοδολογία του όμως ήταν κλεμμένη από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ακόμα και ο τρόπος που τοποθέτησε την κάμερα ο τρομοκράτης, παραπέμπει στην εικόνα του παιχνιδιού. Αμέσως μετά είχαμε το χτύπημα στην Ουτρέχτη. 

 

https://www.facebook.com/Anexsartitos/Πάλι από μοναχικό λύκο. Μπορεί οι τούρκοι να ισχυρίζονται ότι πρόκειται για έγκλημα τιμής (αλήθεια πως τολμάνε να μιλάνε για “τιμή” αυτή που σφάζουν ανυπεράσπιστες γυναίκες), αυτό όμως δεν αναιρεί το συγκεκριμένο ιδεολογικό υπόβαθρο του δράστη και την μεθοδολογία που προσομοιάζει αυτή του σφαγεία της Νέας Ζηλανδίας. Πάλι μόνος, εναντίον όλων, πυροβολώντας αδιακρίτως.

Εάν τα συγκεκριμένα χτυπήματα βρουν μιμητές είτε συμπαράστασης είτε αντεκδίκησής, τότε πολύ φοβόμαστε ότι θα έχουμε έναν παγκόσμιο κύκλο αίματος, Που θα προσομοιάζει σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, χωρίς συγκεκριμένο μέτωπο. Ό,τι ακριβώς πρεσβεύει το γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι. Και 150 εκατομμύρια παίκτες δεν είναι ένα αμελητέο νούμερο όπως καταλαβαίνετε. 

 

Ο Μουσολίνι χρειάστηκε μόλις 20.000 φασίστες για να αιματοκυλήσει την Ιταλία, την Ελλάδα και την ανθρωπότητα...

 








✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook  




 Πηγή:     http://greeknation.blogspot.com/2019/03/fortnite, olympia.gr   
Posted by Anexartitos.Ta.Neα



Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]